Isoja vaatteita :)

Löysin eilen kirpputorilta todella laadukkaita isokokoisia vaatteita. Kaksi juhlatunikaa, yhden neuleen ja yhden farkkujakun. Koot vaihteli 48 - 52.
Aivan järkyttävän suuria, mutta halpoja.


Oma kokoni vaihtelee mallista riippuen 38 - 42, mutta ostin nuo silti ihan itseäni varten. Illalla pienensin ja korjailin niitä  ja sain kaksi ihanaa tunikamekkoa, farkkujakun ja puuvillaneuleen.
Farkkujakku jäi ehkä vähän reiluksi vieläkin, mutta jos ei tule käytettyä, niin panen sitten kiertoon. Malliltaan se on kyllä aika kiva.

Tänään löysin samasta myyntipöydästä jättisuuren (52) printti-koltun (kuvassa). Se on aivan ihana, suuri mutta silti niin ihana, eikä kiristä.
...sitä en taida edes pienentää :)!

Myöhemmin löysin siitä pöydästä vielä kaksi Vuokon -paitamekkoa, hirveän isoja nekin ...mutta odottelen inspiraation iskevä :)!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Löysin paljeelta itselleni Vuokon paitamekon jossa oli sinun blogisi osoite :)Ihanan leveä on minulekkin nuorelle xl-naiselle tuo mekko,kasvava vatsani tykkää siitä ja ajattelin korostaa vyöllä.ihana blogi ja aivan paras uusi mekko minulla. Kiitos <3
Fanniilo sanoi…
Kiitos mukavasta palautteesta! :) Taisit olla ensimmäinen joka lähetti palautetta ja pakko tunnustaa,että se lämmitti. Kiitos!

Se Vuokon mekko oli alkuaan täyspitkä, mutta lyhensin sen, että sitä voi käyttää myös housujen kanssa. Vyö on hyvä idea.
Kiva jos tykkäät!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kahvipussi-kauppakassit

Säärystimet, ohje

Vanha Friitalan lammasturkki