Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2011.

Kesän muotihaalari

Kuva
Tänä kesänä ovat muotia isokukkaiset mekot ja haalarit. Ohessa vanha juhla-haalari, jonka uudistin  tämän päivän trendiin.

Kauppakassi ja pullonsuojat

Kuva
Lisää kauppakasseja; pitäis ilmoittaa tuttaville, etteivät kerää minulle enää noita kahvipusseja! :) Kaikki kahvipussi tekeleeni löytyvät tästä blogista hakusanalla kahvipussit. Kauppakassi Innostuin taas värkkäämään näiden kahvipussien kanssa. Tein yhden kauppakassin, vaikka niissä on niin iso työ. Noita tyhjiä pusseja on tullut kerättyä ja vähän osteltuakin, joten kait ne pitää ommella. Kokeilin punoa myös ompelematta ja tein pari viinipullonpullosuojaa. Kaikki kahvipussi tekeleeni löytyvät tästä blogista hakusanalla kahvipussit. http://luovatoteutus.blogspot.com/search/label/kahvipussit

Kiikkutuolinmattoja

Kuva
Eilen löysin kirpparilta vanhan villahuovan, jonka väreihin ihastuin.  Tietenkin se piti ostaa.  Huopia ja shaaleja on jo joka lähtöön, joten tein siitä kolme kiikkutuolinmattoa. Niitä voi käyttää molemmin puolin; joko tumma- tai vaaleapuoli päällä. Leikkasin huovan pituussuunnassa kolmeen osaan ja huolittelin kaitaleiden reunat pylväsvirkkauksella  ... ja siinäpä se.